Radio shack

Wij hebben de beschikking over een HF/50Mhz transceiver van Yaesu FT950 met een ingebouwde antenne tuner en voice keyer. Met de SCU-17 hebben we ook de mogelijkheid voor digitale modes zoals FT8, SSTV, JT65, PSK, RTTY en morse. 

Voor 2mtr en 70cm is er een Yaesu FT857D beschikbaar voor DX, lokaal en repeatergebruik. Voor contesten hebben we een MFJ voicekeyer voor deze set.

Naast het clubhuis hebben we een 18mtr hoge antennemast staan. Hierin zitten op dit ogenblik een rondstraler voor 6/2/70cm, een 11 elements beam voor 2 mtr, een 19 elements beam voor 70cm en de LZ 10-5 HF beam. Dit is een 10 elements beam voor de 10/12/15/17/20mtr band. In de mast hangt een voedingspunt van een 3 bands 'kattensnor' antenne voor de 40/80/160 mtr over het clubhuis en parkeerterrein naar een boom. Achter op de loods staat de Fritzel GPA-50 voor het verticale werk.

Voor tijdelijke opstellingen kunnen we gebruik maken van een 11mtr hoge Clarkmast en een Heavy duty schuifmast van 11mtr. Daarnaast wordt met grote regelmaat gebruik gemaakt van een breed assortiment aan privee materiaal van PB7TT en PD7BDN (oa ook op de alternatieve locatie als hieronder omschreven) welke alle apparatuur van de club ook onderhouden. Veelal wordt dit materiaal ingezet tijdens diverse binnen en buiten evenementen.

Alternatieve locatie

Omdat ons clubhome vanwege reguliere scouting activiteiten niet altijd beschikbaar is maken wij gebruik van een 2e locatie (vrzB). Dit is het QRL van een van onze bestuursleden. Vanaf deze locatie wordt met grote regelmaat meegedaan aan evenementen. Mocht er hier een activiteit plaats vinden dan zullen wij dit duidelijk vooraf melden via onze faceboek pagina (ook tevolgen op de home pagina van deze website)

Het adres van deze alternatieve locatie is Dekkershoek 5a5b - 2552DA - den Haag 

Contact 

VRZA Haaglanden - Bezoek adres - Groeneveld 66 - Rijswijk

Ierdere 2e en laatste dinsdag van de maand vanaf 20:00 uur

  • Facebook
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now