Najaarsverkoping op woensdag 12 oktober

 

Op woensdag 12 oktober organiseren we in samenwerking met de VERON Afdeling Den Haag een najaarsverkoping. We hopen jullie 12 oktober te begroeten bij ons vaste clubgebouw van Scouting De Hoeve gelegen aan Groeneveld 66, 2286 NB, Rijswijk. Deze locatie is ook bereikbaar via het bruggetje vanaf de Monseigneur Bekkerslaan.

 

De verkoping begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Tot 20.00 uur kunt u uw kavel aanmelden.

De verkoping is bedoeld voor aan de radiohobby gerelateerde spullen, dus geen computer modems, routers, tv schermen, VHS-spelers, stofzuigers, scartkabels etc. Alle spullen die niet worden verkocht dienen aan het eind van de avond weer meegenomen te worden. Van de opbrengst is 15% voor de afdeling. De veilingmeester is dit keer Henk Smits, PE1KFC. Er kan alleen contant betaald worden.

 

Dus duik in je kasten en onder je bureau, er staat vast nog wel iets dat je kwijt wilt.

 

Parkeren: Je kunt dicht bij de Hoeve parkeren maar zet je auto wel zo neer dat anderen nog weg kunnen rijden. In de wijk is vaak ook nog genoeg plek te vinden.

Op 7 september hadden wij een bijzonder gezellige en smakelijke barbecue avond georganiseerd, dit maal samen met een aantal leden van de VERON Afdeling Den Haag. De weergoden waren ons heel goed gezind en juist nadat alles was opgeruimd begonnen de langverwachte regendruppels te vallen! Met veel dank aan Edwin PD1AKD onze meester BBQ-er! Op dinsdag 27 september houden we weer onze maandelijkse QSL avond waarop ook Lynette onze QSL manager aanwezig zal zijn met verse kaarten. Tot ziens in ons clubgebouw aan het Groeneveld 66 in Rijswijk.

73 Hans PA3ATW

IMG_8587.JPG
VRZA-Full-Color-Logo-10perc.png

VRZA afd. Haaglanden Pi4DHG