Heropening Scouting De Hoeve 

Eindelijk was het dan zover, op dinsdag 8 juni j.l. “mochten we weer”. Van te voren hadden we onze leden reeds aangeschreven, mede omdat de site van Scouting Nederland al reeds groen licht gaf. In de mail hadden we wel verzocht om zoveel mogelijk in de buitenlucht te blijven, hier werd zeer goed gehoor aan gegeven, zodat de onderlinge QSO’s weer op gang kwamen. Onze apparatuur alsmede het antennepark verkeren gelukkig nog in zeer goede staat sinds de lock-down. Wij hopen er de komende avonden weer goed gebruik van te kunnen maken. Arie, PA3EMZ had zijn nieuw aangeschafte Icom 9100 meegebracht en deze moest natuurlijk “even worden getest”. Dat konden we prima in de buitenlucht doen, antennekabel en stroomhaspel uitgerold, gelukkig waren de weergoden ons meer dan goed gezind! En de verbindingen lukten uitstekend! Op dinsdag 29 juni houden we weer onze maandelijkse QSL-avond en het ligt in de bedoeling om een demonstratie te geven via onze “vliegende transponder” oftewel Oscar 100. We hopen u dan weer te begroeten op de laatste dinsdag van de maand bij Scouting De Hoeve aan het Groeneveld 66 te Rijswijk.
73 en tot horens/ziens, Hans PA3ATW

 

Welkom op de website van PI4DHG, clubstation van de VRZA afdeling Haaglanden.

 

Vanaf 15 december zijn er nieuwe maatregelen van kracht door de overheid, waardoor wij geen fysieke bijeenkomsten mogen houden. Uiteraard kunnen we in contact blijven met onze hobby door de microfoon ter hand te nemen! 

 

Elke 2e en laatste dinsdagavond vanaf 20.00u is er clubavond. Dan staat de koffie klaar en de transceivers ter beschikking om verbindingen te maken.

Daarnaast zijn we actief met diverse evenementen voor onze leden. We informeren hier over onder andere op deze website (via ons social media kanaal).  

 

Social Media 

VRZA-Full-Color-Logo-10perc.png

VRZA afd. Haaglanden Pi4DHG