Pi4DHG Events

Onze radiovereniging is een actieve club die zich bezig houdt met radio activiteiten.  Aan verschillende radio evenementen werd en wordt nog steeds deelgenomen. Elke 2e en laatste dinsdagavond zijn wij op verschillende amateur frequenties actief met onze club call - PI4DHG -. Maar ook met georganiseerde evenementen zoals het ILLW. het internationale lighthouse en lightshipping weekend waar we vanuit de vuurtoren van Scheveningen actief zijn met de roepletters PA6SCH/lh. Ook doen we mee met het molen en gemalen weekend waarbij we bij de molen "de Vlieger" in Voorburg in een tent staan. Elk jaar doen we ook mee met de PACC contest waar we 24 uur non-stop actief zijn. Nederlandse radioamateurs zijn in dit weekend erg in trek bij buitenlandse radio amateurs. Ook niet te vergeten vieren we elk jaar de verjaardag van de VRZA. Met QSO party vieren wij het bestaan van de VRZA. Daarnaast beginnen wij altijd na de zomerstop weer het seizoen met de pi4dhg BBQ. 

Mocht het zijn dat een evenement op een andere locatie wordt georganiseerd als in het clubhome dan wordt dit altijd op de facebook pagina weergeven.

De scoutingvereniging heeft sinds januari 2019 hiervoor zijn eigen call -PI4RS- wat staat voor Radio Scouting. Onder begeleiding van een gelicenseerde zendamateur is het dan mogelijk om verbindingen te maken indien zij aanwezig zijn.
Wat voor ons ook bijzonder was om in 2010 tijdens 100 jaar Scouting bij de Duinenmars radio actief te zijn met de bijzondere roepletters PA100SCOUT/J. Bij dit wandelevenement hebben wij laten zien wat radio en scouting met elkaar gemeen kunnen hebben.

Contact 

VRZA Haaglanden - Bezoek adres - Groeneveld 66 - Rijswijk

Ierdere 2e en laatste dinsdag van de maand vanaf 20:00 uur

  • Facebook
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now